• +31 (0)596 567 231
  • Ma - Vr: 08:00 - 17:00 uur

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vul het formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN

Fibo showroom Openingstijden

Voor het bezichtigen van onze showroom kunt u een afspraak maken. Wij hebben dan alle tijd voor u om uw wensen en ideeën te bespreken.

Bel 0596 – 567 231 voor het maken van een afspraak.

Fibo wandpanelen
Showroom Fibo-Trespo badkamerrenovatie
Showroom Fibo-Trespo badkamerrenovatie

FIBO WANDPANELEN

Fibo wandpanelen zijn bijzonder geschikt voor het bekleden van wanden in de badkamer en andere vochtige ruimtes. Door de snelle verwerking en de luxe uitstraling wordt er steeds vaker gekozen voor Fibo op de muren. Bouwbedrijf Vermanen is dealer en verwerker van deze wandpanelen in de hele provincie Groningen en de kop van Drenthe.

WAT IS FIBO?

Fibo wandpanelen zijn multiplex panelen van 240 cm hoog en 60 cm breed. De panelen hebben een handige klikverbinding en zijn voorzien van een 100% waterdichte HPL-toplaag. In deze HPL-toplaag kan een tegelmotief gefreesd. Deze tegelmotieven variëren van 60×60 cm tot 3×3 cm. Fibo wandpanelen hebben een totale dikte van 10,2 mm.

Fibo is bijzonder onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen. De HPL-toplaag is ongevoelig voor schimmels en makkelijk te reinigen met een (zacht) schoonmaakmiddel. Bovendien zijn de gefreesde voegen, in tegenstelling tot traditioneel tegelwerk, volkomen glad. Hierdoor hecht er minder snel vuil of schimmel aan.
De panelen zullen na verloop van tijd dus ook niet verkleuren. Uw badkamer ziet er na 10 jaar nog net zo uit als op de dag dat deze werd geïnstalleerd.

Fibo is PEFC™ en CE gecertificeerd en heeft 25 jaar garantie.

EEN NIEUWE BADKAMER IN EEN PAAR DAGEN

Het is mogelijk om de Fibo rechtstreeks over bestaand tegelwerk te plaatsen. De tijd die het uitbreken van de oude badkamer, stuken, voorstrijken, tegelen en voegen normaliter in beslag neemt, wordt hiermee bespaard. Doordat er weinig tot niets gesloopt hoeft te worden, blijft ook de overlast tijdens de verbouwing tot een minimum beperkt doordat er nauwelijks rommel en stof vrijkomt.
Is het bestaande tegelwerk niet geschikt om de panelen rechtstreeks tegen aan te bevestigen? De wandpanelen worden dan tegen een houten regelwerk gemonteerd. Zichtbare waterleidingen en dergelijke worden zo ook direct netjes in de muur weggewerkt.

Wij komen graag bij u langs om te kijken welke verwerkingsmethode voor uw badkamer het meest geschikt is.

OVERGANG VLOER-WAND

Er zijn verschillende soorten vloerafwerking mogelijk. De panelen kunnen op een tegelvloer geplaatst worden. Maar er kan ook gekozen worden om de Fibo op een tegelplint te plaatsen. Tegenwoordig wordt ook steeds meer gewerkt met een gietvloer in de badkamer. Hiermee creëert u een strakke vloer zonder voegen. Dit geeft de badkamer een modern uiterlijk.

Fibo Trespo afwerking op vloer

ASSORTIMENT

Het assortiment van Fibo bestaat uit verschillende collecties.
De designs van de Marcato collectie hebben een smalle voeg. De Fortissimo collectie heeft daarentegen een brede voeg.
Crescendo staat voor panelen met een ‘ouderwets’ tegelmotief. En de Color collectie voorziet in een breed scala van kleuren in hoogglans of mat afgewerkt.

Uit elke collectie is een aantal panelen uit voorraad leverbaar:

Op de website van Fibo kunt u het gehele assortiment bekijken. Tevens kunt u hier per adres 3 monsterstukken aanvragen.

SHOWROOM

In onze showroom kunt u twee badkamer opstellingen en twee toilet opstellingen bekijken. Naast Fibo zijn ook het sanitair en de tegels te zien die wij leveren.

WAAROM BOUWBEDRIJF VERMANEN

  • Ruime werkervaring
  • Uw wensen staan bij ons centraal
  • Wij denken met u mee in mogelijkheden en oplossingen
  • Een prettige werksfeer

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en een sterke focus op klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat wij uw project helemaal naar uw wens uitvoeren.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is jullie werkgebied?

Wij zijn werkzaam in de hele provincie Groningen en in een deel van Drenthe en Friesland.

Hanteren jullie een vast uurtarief?

Wij werken meestal op offertebasis; een passende offerte zonder vervelende verrassingen achteraf.

Rekenen jullie voorrijkosten?

Nee, wij rekenen geen voorrijkosten. Ook voor het komen opnemen van een vrijblijvende offerte rekenen wij geen kosten.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0596 – 567 231 of via de mail:  info@vermanenbouw.nl

© Copyright 2019 Bouwbedrijf Vermanen