VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vul het formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

VRAAG OFFERTE AAN

Fibo-Trespo showroom Openingstijden

Algemeen:
Elke dinsdag- en donderdagmiddag
van 13.00 – 17.30 uur

Op afspraak:
Dagelijks

Bel 0596 – 567 231
voor het maken van een afspraak

Fibo-Trespo

BADKAMERRENOVATIE

Wilt u een nieuwe badkamer, uw badkamer renoveren of uw sanitair vervangen? Bouwbedrijf Vermanen kan de volledige klus verzorgen, ongeacht uw budget en ongeacht de omvang van de werkzaamheden. Vanuit ’t Zandt in de provincie Groningen helpen wij u bij het realiseren van uw ideale badkamer.

Sanitair plaatsen of vervangen

Het sanitair is het middelpunt van uw badkamer. Kies uw sanitair zelf, bijvoorbeeld in de toonzaal van Plieger. Wij nemen de bestelling, levering en plaatsing volledig op ons. U heeft hier geen omkijken meer aan. Ook wanneer u uw sanitair ergens anders bestelt, verzorgen wij de montage. Tevens is het mogelijk dat wij het sanitair voor u uitzoeken, rekening houdend met uw budget.

Levensloopbestendig

Veel mensen zijn bewust bezig met het levensloopbestendig maken van hun badkamer. Het vervangen van een ligbad voor een ruime inloopdouche is een trend die steeds meer toegepast wordt.
Door het plaatsen van een dichte scheidingswand of een glazen wand kan een ruime inloopdouche gecreëerd worden, willekeurig welke afmeting. Een (verhoogde) douchebak kan vervangen worden voor een vlakke vloer met een douchegoot. Hierdoor kunnen gevaarlijke situaties met opstap randen verholpen worden.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van maatwerk douchewanden en douchedeuren en het opbouwen van scheidingswanden. Timeless glazen douchewanden en douchedeuren zijn op maat te bestellen en daarom toepasbaar in vrijwel elke situatie.

Timeless Glass Shower douchewandenLEES MEER

Fibo-Trespo wandpanelen

Wilt u een badkamer waarbij de tegels en voegen niet verkleuren en u geen last zult hebben van schimmel? Dan is een badkamer voorzien van wandpanelen van Fibo Trespo iets voor u!
Het bekleden van de wanden met de klant en klare wandpanelen van Fibo Trespo is de toekomst in badkamerrenovatie.
De renovatie van uw badkamer kan soms zelfs zonder breek- en sloopwerk binnen een paar dagen te realiseren is zijn. De Fibo Trespo wandpanelen blijven altijd mooi, afnemen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen is voldoende.
Geen verkleuringen van tegels of voegen, ongevoelig voor schimmels en veel keuze in kleuren, structuren en motieven; Fibo Trespo biedt vele voordelen.

Badkamervloer

Tegenwoordig kunt u naast de traditionele vloertegels ook kiezen voor een gietvloer. Een strakke vloer zonder voegen past perfect in het totaalplaatje van een moderne, onderhoudsvriendelijke badkamer. Een PU gietvloer is geschikt voor een houten ondervloer en een epoxy gietvloer wordt toegepast op een cementachtige ondergrond.

Waterontharders

Om uw nieuwe badkamer lang mooi en schoon te houden, adviseren wij om een waterontharder te plaatsen. Niet alleen voorkomt u hiermee hinderlijke kalkaanslag, u bespaart ook op zeep en schoonmaakproducten.
In noord Nederland is het waterhardheid gemiddeld 10 à 12 °dH. Door het gebruik van de door ons geleverde waterontharder wordt de hardheid teruggebracht tot 3 °dH.
De waterontharder wordt geïnstalleerd vlak achter de watermeter. Door middel van een kunsthars in de waterontharder wordt kalk aan het harde water onttrokken. Hierdoor zal het hele huis voorzien zijn van zacht water.

Aquastar waterontharderLEES MEER

Bouwbedrijf Vermanen, uw partner in badkamerrenovatie en verbouwing.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Maatwerk douchewanden en -deuren
 • Installeren afzuigunit
 • Fibo-Trespo wandpanelen
 • Aanleggen vloerverwarming
 • Inbouwverlichting in het plafond
 • Vloer- en wandafwerking
 • Sanitair
 • Waterontharder

WAAROM VOOR VERMANEN KIEZEN

Met meer dan 12 jaar ervaring en een sterke focus op klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat wij uw project helemaal naar uw wens uitvoeren.

 • >25 jaar ervaring
 • Hoogwaardige materialen
 • Altijd een perfect eindresultaat
 • Altijd binnen uw budget
 • Uw tevredenheid staat voorop

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Wat is ons werkgebied?

  Wij voeren werkzaamheden uit in de hele provincie Groningen en in een deel van Friesland en Drenthe.

© Copyright 2019 Vermanen Bouw