Een veelzijdig bedrijf met aandacht voor uw wensen.

Sinds eind 2006 is Verbouw- en Onderhoudsbedrijf Vermanen gevestigd in het noorden van Groningen. Ons werkgebied strekt zich uit van de Eemshaven tot Zuidlaren en van Pieterburen tot Veendam.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden in en om uw woning, schuur, garage of bedrijfspand.
In onze showroom kunt u kennis maken met Fibo-Trespo wandpanelen. Deze panelen zijn ideaal voor badkamers. Kijk bij Fibo-Trespo voor meer informatie.

In onze werkplaats aan de Zijldijksterweg 8 in ’t Zandt hebben wij ruimte voor het maken van bijvoorbeeld prefab garages en tuinhuisjes. Tevens beschikken wij hier over verschillende machines voor het maken van onder andere kozijnen, ramen en deuren.

Met betrekking tot onder andere installatiewerkzaamheden, schilderswerk en asbestsanering werken wij veelal samen met vaste onderaannemers en bedrijven. Het voordeel hiervan is voor ons dat wij weten wat we kunnen verwachten van deze bedrijven, zodat wij garant kunnen staan voor deugdelijk werk en een prettige samenwerking.
Het voordeel voor u als klant is dat u slechts één aanspreekpunt heeft tijdens de voorbereidingen en het uitvoeren van de werkzaamheden.

Op deze website leest u meer over ons, onze diensten en laten wij u aan de hand van foto’s zien wat voor projecten wij uitgevoerd hebben. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor informatie of het aanvragen van een offerte.

© Copyright 2019 Vermanen Bouw