IMG_20170506_172910

WIJ ZIJN VERBOUW- EN ONDERHOUDSBEDRIJF VERMANEN

Met meer dan 25 jaar ervaring is Verbouw- en onderhoudsbedrijf Vermanen het adres voor al uw projecten.

In onze werkplaats aan de Zijldijksterweg 8 in ’t Zandt hebben wij ruimte voor het maken van bijvoorbeeld prefab garages en tuinhuisjes. Tevens beschikken wij hier over verschillende machines voor het maken van onder andere kozijnen, ramen en deuren.

Voor installatiewerkzaamheden, schilderwerk en asbestsanering werken wij veelal samen met vaste onderaannemers en bedrijven. Het voordeel hiervan is voor ons dat wij weten wat we kunnen verwachten van deze bedrijven, zodat wij garant kunnen staan voor deugdelijk werk en een prettige samenwerking.
Het voordeel voor u als klant is dat u slechts één aanspreekpunt heeft tijdens de voorbereidingen en het uitvoeren van de werkzaamheden.

Wij staan voor:

  • Uitgebreide kennis en ervaring
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Eerlijke prijzen
  • Gegarandeerde tevredenheid

VAKMANSCHAP

Wij combineren vakmanschap, hoogwaardige materialen en eerlijke prijzen zodat uw project tot in de puntjes goed uitgevoerd wordt.

TIJDSBESPARING

Wij hebben de ervaring, het personeel en de middelen om uw project soepel te laten verlopen. Hiermee garanderen wij dat uw project op tijd afgerond is.

BINNEN BUDGET

Wij werken volgens een zorgvuldige planning en inventarisatie van de benodigde materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw project binnen het budget blijft.

WAAROM VOOR VERMANEN KIEZEN

Afgeronde projecten.

ONZE MISSIE

Of het nu gaat om het renoveren van een dak of badkamer of de nieuwbouw van uw schuur. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

U kunt voor de meest uiteenlopende projecten bij ons terecht. Via onderstaande button kunt u een greep uit onze onlangs gerealiseerde projecten bekijken.

MEEST GESTELDE VRAGEN

  • Wat is ons werkgebied?

    Wij voeren werkzaamheden uit in de hele provincie Groningen en in een deel van Friesland en Drenthe.

© Copyright 2019 Vermanen Bouw