VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vul ons formulier in om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

VRAAG OFFERTE AAN
Download informatie
Folder Timeless douchewanden

De douchewand die zijn glans behoudt

Voor elke badkamer is een geschikte badwand, douchewand of douchedeur te krijgen, dankzij de maatwerk douchewanden die Bouwbedrijf Vermanen levert en plaatst. Vanuit ’t Zandt in de provincie Groningen adviseren wij u bij de keuze en verzorgen wij de bestelling en montage van Timeless Glass Shower douchewanden.

De voordelen van Timeless douchewanden

  • Blijvende glans
  • Minimale kalksporen
  • Minimale droogsporen
  • Zeer helder glas
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Veiligheidsglas voorzien van duurzame coating
  • 10 Jaar garantie tegen corrosie

Onderhoudsvriendelijke douchewand opstellingen

De Timeless Glass Shower douchewanden die Bouwbedrijf Vermanen gebruikt voor renovaties van badkamers zijn gemaakt van een zeer helder glas. Dit glas is voorzien van een nagenoeg onzichtbare duurzame coating. Door deze coating glijdt het water sneller over het glasoppervlak naar beneden nagenoeg zonder sporen na te laten, waardoor kalk minder snel kan hechten aan het glas.
De douchewanden laten zich snel en eenvoudig droogmaken. Na het douchen met een wisser over het glas is voldoende. Door de coating verdwijnt condensatie sneller en waterdamp droogt vlugger op dan op gewoon glas.

Maatwerk bad- douchewanden

De douchewanden en douchedeuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Per type kunnen de afmetingen in breedte en hoogte aangepast worden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing te vinden voor het afschermen van uw douchecabine. Dit maakt deze douchewanden uitermate geschikt voor het levensloopbestendig renoveren van uw badkamer.
Alle douchewanden zijn gemaakt van gehard glas (veiligheidsglas). Dit betekent dat als het glas breken het is kleine stukjes uit elkaar valt en er geen scherpe punten overblijven.

Het assortiment biedt voor een douchedeur de keuze uit een vingergreep, knop of handgreep. De metalen onderdelen zoals scharnieren, klemmen en profielen zijn esthetisch tot het functioneel minimum teruggebracht. Een aantal wanden is voorzien van een stabilisatiestang voor extra stevigheid.

Voor meer informatie over de Timeless Glass Shower douchewanden of het aanvragen van een offerte,  kunt u contact  opnemen met Bouwbedrijf Vermanen uit ’t Zandt.

Timeless Glass Shower Orange
© Copyright 2019 Vermanen Bouw