Tegels zijn een veelgebruikt product om vloeren of wanden mee af te werken. Het is makkelijk schoonmaken en bij vloerverwarming geven tegels een optimale warmteafgifte.

Wij willen u het advies geven dat u bij het uitzoeken van vloer- en wandtegels goed op de kwaliteit let. Het zal niet de eerste keer zijn dat goedkoop duurkoop blijkt te zijn. Bij tegels met alleen een gekleurde toplaag kan bij schade een splinter van deze toplaag afbreken, waardoor de keramische onderlaag te zien is. Doorgekleurde tegels hebben geen aparte toplaag, dus zal bij schade geen kleurverschil te zien zijn.
Ook kunnen goedkopere tegels van een b-kwaliteit zijn. De tegels zijn dan bijvoorbeeld niet allemaal even dik of vlak, wat bij het leggen kan resulteren in een niet strak afgewerkte vloer of wand. Vooral op de vloer kan dit als storend en hinderlijk worden ervaren.
Laat u dus vooral goed informeren alvorens u aanschaft. Uiteraard kunnen wij u hier bij van dienst zijn. Wij adviseren, berekenen de benodigde hoeveelheid en kunnen de bestelling voor u uit handen nemen. Ook wijzen wij u graag op alternatieven voor de wandbekleding.


  

© Copyright 2019 Vermanen Bouw