Voor elke badkamer is een geschikte badwand, douchewand of douchedeur te krijgen, dankzij de douchewanden die Bouwbedrijf Vermanen levert en plaatst. Vanuit ’t Zandt in de provincie Groningen adviseren wij u bij de keuze en verzorgen wij de bestelling en montage van Timeless Glass Shower douchewanden.

Versailles badscherm

De Timeless Glass Shower douche opstellingen, geplaatst door Bouwbedrijf Vermanen, kent vele voordelen:

  • Blijvende glans
  • Minimale kalksporen
  • Minimale droogsporen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Zeer helder glas
  • Veiligheidsglas voorzien van duurzame coating
  • 10 Jaar garantie tegen corrosie

Onderhoudsvriendelijke douchewanden en douchedeuren

Timeless Glass Shower Orange

Hoekinstap Orange

De Timeless Glass Shower douchewanden die Bouwbedrijf Vermanen gebruikt voor renovaties van badkamers zijn gemaakt van een zeer helder glas. Dit glas is voorzien van een nagenoeg onzichtbare duurzame coating. Door deze coating glijdt het water sneller over het glasoppervlak naar beneden nagenoeg zonder sporen na te laten, waardoor kalk minder snel kan hechten aan het glas.
De douchewanden laten zich snel en eenvoudig droogmaken. Na het douchen met een wisser over het glas is voldoende. Door de coating verdwijnt condensatie sneller en waterdamp droogt vlugger op dan op gewoon glas.

Douchewanden op maat

De douchewanden en douchedeuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Per type kunnen de afmetingen in breedte en hoogte aangepast worden. Hierdoor is er altijd een passende oplossing te vinden voor het afschermen van uw douchecabine. Tevens maakt dit deze douchewanden uitermate geschikt voor het levensloopbestendig renoveren van uw badkamer.
Alle douchewanden zijn gemaakt van gehard glas (veiligheidsglas). Dit betekent dat als het glas breken het is kleine stukjes uit elkaar valt en er geen scherpe punten overblijven.

Douche opstellingen

Timeless Glass Shower met stabilisatiestang

Inloopdouche Strasbourg met stabilisatiestang

Het assortiment biedt voor een douchedeur de keuze uit een vingergreep, knop of handgreep. De metalen onderdelen zoals scharnieren, klemmen en profielen zijn esthetisch tot het functioneel minimum teruggebracht. Een aantal wanden is voorzien van een stabilisatiestang voor extra stevigheid.

U heeft de keuze uit verschillende opstellingen. Download de Brochure Timeless Glass Shower opstellingen  om per type douchedeur de afmetingen te bekijken.

 

Versailles badscherm

Toulouse deur en vast paneel

Strasbourg hoekinstap

Lyon 2 deuren 90gr

Voor meer informatie over de Timeless Glass Shower douchewanden of het aanvragen van een offerte,  kunt u contact  opnemen met Bouwbedrijf Vermanen uit ’t Zandt.

© Copyright 2019 Vermanen Bouw